CafeForm Plus

Sa vorbim despre curele de slabire

Deşi impuls mare pentru dietele fade a murit în jos un pic, se estimează că încă cel puţin două treimi din americani sunt pe un anumit tip de dieta la un moment dat. Deşi cercetările arată importanţa de a manca din toate grupele alimentare majore, oamenii sunt încă confuz cu privire la ce tip de dieta sa urmeze, păstrând fereastra deschisă pentru soluţii mai quacky pentru a deschide.

Într-un efort de a ajuta cititorii să determine ceea ce face ca un regim alimentar sănătos şi atunci când este timpul să orienteze clar, am de gând să discute despre ceea ce face ca o dieta un "moft", dieta şi de ce aceste diete sunt cele mai bune ceva să stea departe de. De-a lungul drum, vom descoperi ceea ce fiecare grup de alimente trebuie să ofere, care poate fi benefic pentru sănătatea noastră.

Corpurile noastre sunt unice, concepute pentru a profita de proteine, glucide şi grăsimi pe care le mananca. În scopul de ficat pentru a face cel mai bun loc de muncă se poate pentru noi, avem nevoie de fapt, toate aceste elemente nutritive, cunoscut sub numele de macronutrienti. Chiar şi o "detoxifiere" dieta ar trebui să includă, de asemenea, toate aceste macronutrienţi!

În ultimii 20 de ani a existat o creştere dramatică a obezităţii în Statele Unite. În prezent, mai mult de 64% din adultii din SUA sunt fie supraponderali sau obezi, in functie de rezultatele din 1999-2000 National de Sanatate si Nutritie ancheta de examinare (NHANES). Deci, uita-te la faptele: Două treimi din americani sunt pe unele "dieta", dar noi ne mai grasă şi mai grasă. Ar însemna că, probabil, că dietele fade nu funcţionează? Să vorbim despre ea.

Identificarea o dieta moft

O "dieta moft", este definit ca ceva temporar. Prin urmare, nu e de mirare ca aceste diete nu sunt de succes. Să începem prin a uita la modul în care a identifica o dieta moft.

# 1 - promite o pierdere in greutate rapid.

Acest lucru este mare, în termen scurt, dar cât de mulţi cititori au sau cunosc pe cineva care a urmat una dintre aceste diete, numai să-şi recâştige greutatea în spate, plus mai mult de bonus? Când oamenii îşi pierd in greutate foarte repede, ele pierd o multime de tesut muscular, iar greutatea care vine din spate va fi cel mai probabil mai multe grăsimi şi muşchi mai puţin, ceea ce face mai uşor şi mai uşor să-şi recapete greutatea de fiecare dată când picătură dieta moft trecut. O dieta sanatoasa pentru a urma va fi unul care va încuraja pierderea lenta, progresiva in greutate pe o perioadă mai lungă de timp. Acesta va avea suficiente calorii pentru a sprijini exercitarea viguroase, astfel ca vei pierde grăsime şi muşchi nu. Dietele care sunt prea mici pentru nevoile organismului de bază va duce la corpul de rupere jos de magazine de proteine ​​este (muşchi), pentru combustibilul de care are nevoie. Sortare de infrangeri întregul scop al dietei!

# 2 - Elimina alimente sau grupe de alimente.

Primul lucru care ne avertizează că o dietă este un "moft" este atunci când un anumit produs alimentar, sau grup de alimente întreg, este considerat off-limite. Acesta este un moment bun pentru a vorbi despre diete low carb.

Ce este faptul că a făcut un nutrient carbohidrati rău? Cand te uiti la alte ţări, în cazul în care aportul de carbohidrati este la fel de mare ca 80%, şi se vedea că multe dintre aceste ţări nu sunt chiar aproape de a suferi de obezitate suntem în America, trebuie să vă întrebaţi de ce acestea nu sunt cu aceeaşi problemă. Deci, poate fi într-adevăr de carbohidrati? Probabil că nu. Dar, poate este tipul de carbohidrati. Mulţi oameni care decid să meargă pe una dintre cele mai populare diete carbohidrati începe pentru a elimina o multime de alimente din dieta lor, inclusiv toate snack-uri care au fost alimentare, în special pe timp de noapte. Gone sunt chips-uri, cookie-urile, biscuitii, inghetata. Gone sunt de până la 300 la 1000 de calorii pe zi! Oricine-ar pierde în greutate, dacă au tăiat acele multe calorii din dieta lor de zi cu zi.

O altă problemă cu eliminarea grupuri întregi alimentare, în special cu privire la diete low carb, este că acestea sunt recomanda eliminarea sau limitarea aportului de nutrienti, fructe si legume bogate. Cu toate cercetare substanţiale care arată modul în care aceste alimente sunt benefice pentru a preveni diverse boli, cum ar fi cancerul si bolile de inima, este uimitor faptul că oricine este implicat în domeniul asistenţei medicale ar putea recomanda o astfel de dieta. Ceva a observa, de asemenea, cu toate acestea, este faptul că nici una dintre aceste cărţi dieta moft sunt scrise de către oricine, cu o diplomă în nutriţie. Chiar si comunitatea medicala este confuz, ceea ce explică de ce medicii vor scădea pentru unele dintre autorii dieta hype moft scrie.

Dar hai să vorbim un pic mai mult despre fructe, legume si amidon: o dieta bogata in proteine ​​animale si grasimi animale a fost legata de boli diferite state şi de inflamaţie. O dieta foarte bogata in proteine ​​pune o sarcină mare pe rinichi noastre şi pot contribui la pierderea constipaţie, gută şi os din cauza epuizarea de calciu de la încărcătură mare de proteine.

Care combina cu fibre a scăzut din cauza lipsei de cereale integrale si fibre bogate în fructe şi legume, şi mulţi oameni pur şi simplu nu se simt bine, se simt obosiţi, lent şi sistemul lor imunitar este deprimat.

# 3 - Începe cu un şoc sau urmează un plan strict.

Atunci când dieta spune că trebuie să înceapă cu o dieta extrem de limitat, sau poti manca numai anumite alimente pe anumite zile, stii ca este o dieta moft. Ei justifică acest lucru prin a spune ce trebuie pentru a curăţa organismul, sau numai anumite alimente vor ajuta procesul de pierdere in greutate. Orice schimbare în modul în care veţi mânca în prezent, va duce la schimbări de pe scara. Foarte puţini oameni pot rămâne pe aceste diete foarte mult timp, astfel încât odată ce acestea sunt "off" dieta, revine greutate. Dieter învăţat nimic altceva decât dezinformare autorul le-a oferit. Acest lucru poate avea de fapt consecinţe, ca şi atunci, Dieter este mai confuz decât niciodată şi nu ştiu ce să cred!

Odată ce o persoană învaţă ceea ce calităţi ale unei diete sanatoase consta, ei află că nivelul lor de calorii este optim pentru nevoile proprii, şi acestea sunt capabile de a atinge obiectivele lor, combinând planul lor de alimentatie cu exercitii. Nu numai că începe să se bucure de viaţă din nou, dar se bucure de alimente şi a vedea pierderea în greutate!

Deşi autorii dieta moft să crezi lor "miracol" (şi să cumpere produsele lor), nu există într-adevăr există nici o soluţie get-subţire-rapid, care este permanent.

Dar ceea ce nu constituie o dieta sanatoasa? O dieta sanatoasa este una care este adecvat, în calorii pentru a sprijini greutate sanatoasa, saraca in grasimi animale si grasimi saturate, proteine ​​de origine animală trebuie să fie foarte slabă şi suficient de adecvat pentru a sprijini o dieta bogata in fructe si legume si amidon din cereale integrale. Orice dieta sanatoasa poate include alimente care sunt doar pentru placere, cu toate acestea. Toate alimentele se potrivesc într-adevăr, cu moderatie. O regulă generală este o regula 80/20: Optzeci la suta din timp, dieta ar trebui să fie sănătos şi apoi 20% din timp, aceasta poate include alimente pe care nu ar fi mancat pe o bază regulată, dacă aţi fost încercarea de a mânca pentru sănătate şi pierderea în greutate .

# 4 - în contradicţie cu ceea ce spun expertii.

Autorii de diete low carb spune ca carbohidratii sunt ceea ce s-au făcut de grăsime american. Dar ele nu pot explica de ce în alte ţări ale căror diete sunt foarte bogate in carbohidrati nu au aceleasi probleme cu obezitatea. Ştiţi că este o dieta moft atunci când autorul spune că au "interior" sau "ascunse" adevărul despre sănătatea noastră sau diete. Puteţi, de asemenea, stiu ca este o publicaţie discutabilă atunci când spun că există o agendă ascunsă în rândul profesioniştilor de sănătate sau de stat.

Dar de ce este America de obtinerea mai grasă şi mai grasă? America este o ţară de grab-and-go: mai repede, cu atât mai bine. Familii rar stai jos la masă, împreună. Există puţine programe de fitness fizice în şcoală şi multe dintre alegerile alimentare şcolare sunt fast-food. Oamenii şi familii întregi mânca 2-3 mese de zi cu zi de la un drive-through sau un restaurant, de cele mai multe care oferă foarte puţine dintre alimentele bogate in nutrienti si sarace in calorii. Restaurante adaugă grăsimi suplimentare la feluri de mâncare lor pentru a spori gustul, asa ca o masă ai putea face la domiciliu, fără grăsimi adăugată ar putea avea până la 60% din aceasta este calorii provin din grasimi pentru a face un gust mai bun! În plus, dimensiunile deservesc sunt mult mai mari decat erau acum 20 de ani, astfel încât cele mai multe ori dimensiunea de mese de fapt, ar putea alimenta noi pentru 2 până la 3 mese, în loc de unul! Cu toate acestea, mulţi oameni încă mai simt că trebuie să cureţe farfuria lor, mai degrabă decât să alimentar ", mergem la deşeuri". Ei într-adevăr ar trebui să spună, "du-te la talie"!

După cum aţi citit acest lucru, cred că înapoi la săptămâna trecută. Cât de des aţi stai jos acasă şi să mănânce o masă gătită de casă? Nu voi manca micul dejun, prânz şi cină în fiecare zi? Cât de des vă exercita viguros? În Europa, mesele sunt mult mai mici, iar oamenii merg mult mai mult decât în ​​America. În unele cartiere, este de fapt imposibil de a merge la muncă, chiar dacă trăiesc foarte aproape! Sistemele noastre rutiere nu mai sunt construite pentru plimbare cu bicicleta sau mersul pe jos la muncă. Tu-ţi ia viaţa în mâinile tale, fie din trecerea de trafic sau de crimă.

# 5 - se bazează pe mărturii, mai degrabă decât de cercetare ştiinţifică.

Faptul că Jane a pierdut de lire sterline într-o săptămână, deoarece ea a mancat doar supa de varza nu inseamna ca e sigur, eficient, sau că va lucra pentru tine! Ce se întâmplă dacă nu vă place varza?

Un exemplu de marturii, combinate cu cercetarea o copie de rezervă, este Registrul National de Control Greutate. În scopul de a adera la Registrul, o persoană trebuie să fi pierdut de lire sterline şi au păstrat pe timp de un an. În prezent, format din peste 4500 de persoane, Registrul a fost fondată în 1993 ca un studiu prospectiv longitudinal. În prezent, au existat şase studii care rezultă din Registrul. Pentru mai multe informaţii cu privire la

# 6 - Are un truc.

Problema cu planuri de dieta, care au un anumit tip de mecanism, este ca oamenii nu pot sta pe ele si nu invata cum sa manance pentru termen lung. Nu este nici un secret faptul că toate cărţile trebuie să aibă ceva de a "prinde" cititorul. Cu toate acestea, ascuns între toate hype sunt cărţi pe care într-adevăr oferă soluţii sigure şi eficiente pentru pierderea in greutate. O carte scrisă de un dietetician inregistrat (RD) este o garanţie că materialul este corect şi în condiţii de siguranţă. Un RD este cineva a cărui educaţie, formare profesională şi experienţa toate gravitează în jurul ştiinţa şi practica de nutriţie; acestea cu adevărat sunt experţi în nutriţie.

Luaţi în considerare acest lucru: Dacă aţi avut boli de inima, te-ar vedea un cardiolog care este specializat în domeniul sănătăţii inimii. Daca dintii de lucru este necesar, veţi vedea un medic dentist. Cu toate acestea, mulţi oameni vor cumpara "dieta" Cărţi de la oameni care nu sunt educaţi în nutriţie! Oamenii vor cumpara o carte de dieta de la o persoana care a găsit ceea ce a lucrat pentru ei, sau un star de film sau de un medic. În multe dintre aceste cărţi, pentru că autorul nu înţelege de alimentaţie, multe fapte sunt denaturate sau greşit. Este posibil să nu fie întotdeauna pe scop, dar este punctul de aceste cărţi sunt scrise de cineva care chiar nu stie nutritie si stiinta din spatele ei, deci fie acestea denaturează faptele, sau ei să le potrivească pusti care încearcă să vândă.

Deci, data viitoare un prieten menţionează aceasta dieta mare sunt nou pe, sau veţi vedea o carte nouă, care oferă pierdere "miracol", greutate sau ceva, că "profesioniştii din domeniul sănătăţii, nu doresc cu adevărat să ştiţi", să ia un pas înapoi şi întrebaţi-vă aceste întrebări:

1 - Are promite pierderea în greutate repede?

2 - Are să-l elimine orice alimente majore sau grupele de alimente?

3 - Există un plan strict care trebuie urmat pentru a avea succes?

4 - Are contrazic ceea ce expertii in nutritie si stiinta are de spus?

5 - Are să se bazeze în primul rând pe marturii si de înainte şi după "imagini prea frumos să fie adevărat?

6 - Există un truc?

Dacă aţi răspuns cu da la toate sau cele mai multe dintre aceste întrebări, după ce şi-au intensificat din nou, de mers pe jos şi să găsească un plan mai bun. Nu este timp de astăzi pentru a obţine reale şi să facă planul de pierdere in greutate permanenta si realist?

Marjorie Geiser este un dietetician inregistrat, trainer certificat personal şi antrenor de viaţă. Marjorie a fost proprietar al unei mici afaceri de succes, MEG de fitness, din 1996, iar acum îi ajută alţi profesionişti de nutritie a porni propria lor practică privată.

Niciun comentariu: