CafeForm Plus

Comparatii intre cure de slabire

Dieta, este un cuvânt pe care îl auzi, probabil, în fiecare zi, fie pe stiri, online sau de la cineva cunoscut. Dacă sunteţi peste 30 de ani, probabil aţi încercat de mai multe diete te, sperăm, cu un oarecare succes, dar cel mai probabil nu. Milioane de oameni pe an, începe o nouă dietă şi milioane de oameni pe an nu-l continua pentru mult timp.

De ce este asta? De ce sunt atât de dificile diete pentru oameni? Ar putea fi faptul că dietele sunt doar prea complicat? Sau poate prea restricţionarea? În acest articol vom arunca o privire la trei diete de astăzi populare, altfel cunoscut ca programele de pierdere în greutate sau schimbări de stil de viata. Cele trei diete care le vom discuta sunt dieta Atkins, Dieta South Beach, şi Weight Watchers.

Dieta Atkins

Dieta Atkins a devenit popular în mijlocul anilor 90 a lungul timpului prezent, deşi a pierdut o parte din popularitatea sa. Aceasta dieta este foarte strictă şi foarte controversat. În timp ce diete istorice aţi restricţiona grăsimi sau porţiuni, dieta Atkins are o mai extremă, şi în acelaşi timp, abordare mai liberală. Cu dieta Atkins va elimina, practic aproape toate carbohidraţi. Deşi nu în totalitate eliminate, cantitatea de carbohidrati va pot avea, mai ales la început, este o schimbare drastică a diete multor oameni. Dar, poti manca la fel de multe proteine ​​sau grasimi, după cum doriţi. Hungry pentru unele ouă? Du-te înainte şi au o duzină, deoarece dieta Atkins iti permite sa mananci cat vrei.

Personal, am făcut încercaţi să Dieta Atkins aproximativ 3 ani în urmă. Soţia mea şi l-am incercat timp de 3 luni. Eu va spun ca a face ceea ce a spus ca ar fi si noi, atât pierdut in greutate, destul de repede. Primele zile ale dietei, cum se explică în mai multe din cărţile, au fost cel mai dificil, din cauza schimbărilor drastice ce se pune corpul dumneavoastră, atunci când trece prin ingestia de alimente cu aceasta dieta. Această fază se numeşte inducţie. După aproximativ o săptămână organismul se adapteaza si greutatea începe să vină off. Problema pentru noi a fost faptul că pâine, paste, pizza şi mai ales a fost ceva ce nu am putea trăi fără. Noi am învăţat ceva de la dieta, deşi, şi s-au folosit de unele dintre sfaturi le-am invatat de la dieta Atkins, în vieţile noastre de zi cu zi.

Dieta South Beach

Dieta South Beach este similar cu dieta Atkins, care este într-o dieta care restricţionează carbohidrati. Este un pic mai liberal, după primele 2 săptămâni, dar Dieta South Beach, reprezintă încă o schimbare drastică la diete majoritatea oamenilor. Principala diferenţă dintre Dieta South Beach si dieta Atkins este ca dieta South Beach se diferentiaza de fapt, cele de grăsimi nesănătoase şi de interdicţiile şi promovează cele sanatoase. Altă diferenţă cu dieta South Beach este modul în care vede carbohidrati. Dieta South Beach are o privire mult mai aproape, la zahăr în cadrul carbohidrati. Aceste carbohidrati care produc zahăr din sânge să crească rapid sunt rele, cele care nu sunt bune. Dieta South Beach este, prin urmare, un pic mai mult de un regim alimentar echilibrat şi vizează mai multe zone.

Unchiul meu a încercat Dieta South Beach urmă cu câţiva ani, şi el a pierdut, de fapt, despre 30lbs şi a fost capabil să păstreze cea mai mare parte de pe la această zi, chiar dacă el nu urmează cu stricteţe dieta South Beach mai.

Weight Watchers

Dieta a treia am de gând să discute este Weight Watchers. Weight Watchers a fost în jurul valorii de cea mai lungă dintre aceste trei diete. Weight Watchers este, de asemenea, mai mult de un program amplu decat o dieta stricta. Weight Watchers spune că dieta este doar o parte din dvs. pe obiectiv pe termen lung stil de viaţă sănătos. Există două planuri pentru Weight Watchers. Planul alimentar tradiţional pune în grupuri diferite, care iti dau puncte. Ai o oferta pentru fiecare zi şi te corespund unor puncte de dumneavoastră pentru a vedea cum faci. Proteine, carbohidrati, grasimi si sunt contabilizate în sistemul de puncte. Ei au un program nou, care nu departe de puncte cu totul de oameni care au găsit sistemul de puncte de greoaie.

Niciun comentariu: