CafeForm Plus

Cura de slabire in 5 pasi

Este usor sa pierzi in greutate? Aceasta intrebare preocupa pe majoritatea celor care isi doresc acest lucru. La aceasta intrebare raspunsul este relativ simplu. DA este simplu sa pierzi din greutate. Probleme care apar aici sunt sa pierzi in greutate sanatos si definitiv.

De ce sa pierzi in greutate sanatos? Poti urma o cura de slabire in care sa consume numai alimente fade care pe langa pierderea in greutate mult dorita sa produca si dezechilibre minerale majore care pot afecta sanatatea organismului. De aceea este bine sa consumati alimente care contin grasimi, carbohidrati si proteine sanatoase dar care contin mai putine calorii.

Pierderea in greutate este ireversibila? Daca veti urma o cura de slabire bazata pe infometare, pe termen scurt se vor obtine anumite rezultate dar acest regim alimentar nu veti putea sa-l urmati pe termen lung si este posibil ca peste 6-12 luni sa constatati ca aveti aceeasi greutate ca inainte de inceperea curei de slabire. Din acest motiv este bine sa alegeti atunci cand slabiti o cura de slabire bazata pe o dieta care sa nu va creeze stres si pe care sa nu o puteti duce pe termen lung.

Din experienta va recomandam sa alegeti o cura de slabire bazata pe reducerea caloriilor din alimentatie si nu pe infometare. Va propunem o cura de slabire in 5 pasi sau mai exact spus desfasurata pe parsursul a 5 saptamani. Aceasta cura de slabire daca este repetata in cicluri de 5 saptamani pe parcursul a 6 luni de zile va poate aduce la sfarsitul acestei perioade de timp o scadere in greutate de aproximativ 5% din greutatea dvs actuala. Nu va recomandam ce sa mancati ci doar va recomandam ca numarul caloriilor introduse in organism sa fie mai redus decat numarul caloriilor arse de organism.

  1. saptamana 1 – taiati 100 calorii din alimentatie;
  2. saptamana 2 – taiati 150 calorii din alimentatie;
  3. saptamana 3 - taiati 150 calorii din alimentatie;
  4. saptamana 4 - taiati 150 calorii din alimentatie;
  5. saptamana 5 – taiati 100 calorii din alimentatie;

Reluati acest ciclu timp de 6 luni si la final veti avea o greutate redusa cu 5% fata de greutatea prezenta.

Sursa: www.life-carebio.com

Niciun comentariu: